Érkezés
Távozás
Promo
Céges rendezvények

A St. George Residence Szálloda szolid eleganciájával kellemes környezetet biztosít az alábbi céges rendezvényekhez:

  • Üzleti reggeli;
  • Üzleti ebéd, vacsora;
  • Workshop;
  • Sajtótájékoztató;
  • Konferencia 60-80 főig;
  • Kiállítás, aukció;
  • Állófogadás 100 főig, ültetett fogadás 80 főig;
  • Jótékonysági rendezvények;
  • Évzáró rendezvények dolgozók vagy üzleti partnerek tiszteletére;
  • Hagyományos magyar ételekből készült vacsora folklór programmal egybekötve külföldi üzleti partnerek részére

Rendezvénytermeink kapacitása a következő:

Bankett terem neveMéreteU-alakbanT-alakbanIskolapados berendezésSzínházi berendezésÜltetett fogadásÁllófogadás
24. gyémánt lakosztály tárgyalóterme70 m2 20 fő 20 fő – – –
Arany Kos 100 m230 fő 30 fő 40 fő 70 fő65 fő70 fő
Tükör50 m220 fő30 fő34 fő –
Arany Kos + Tükör150 m280 fő100 fő
Középkori borospince53 m220 fő20 fő20 fő
Barokk terem35 m220 fő20 fő

 

Konferencia csomagjaink

Egész napos konferenciacsomag ára 35 €/fő, mely tartalmazza a rendezvényterem bérleti díját 8:00-tól 17:00-ig, délelőtti kávészünetet süteménnyel, 3 fogásos ebédet egy üveg ásványvízzel, egy csésze teával vagy kávéval, délutáni kávészünetet süteménnyel, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Az ár tartalmazza még az adókat és nem tartalmazza a 10%-os felszolgálási díjat.

Fél napos konferenciacsomag ára 27 €/fő, mely tartalmazza a rendezvényterem bérleti díját 8:00-tól 12:00-ig, délelőtti kávészünetet süteménnyel, 3 fogásos ebédet egy üveg ásványvízzel, egy csésze teával vagy kávéval, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Az ár tartalmazza még az adókat és nem tartalmazza a 10%-os felszolgálási díjat.

Amennyiben a rendezvényhez nem igényelnek vendéglátást, akkor a bankett terem használatáért terembérleti díjat számolunk fel. A terembérleti díj tartalmazza a rendezvényterem használatát, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Rendezvényterem bérlésével kapcsolatos megkereséseiket a sales@stgeorgehotel.hu e-mail címre várjuk.

Rendezvénytermeink természetes megvilágítással és légkondicionálóval, projektorral, vetítővászonnal, ingyenes Wi-Fi-vel rendelkeznek. Kérjük, jelezzék rendezvény előtt, amennyiben további műszaki berendezésre vagy szolgáltatásokra van szükségük, hogy ezekről gondoskodni tudjunk.

A rendezvény ideje alatt biztosítunk Önök számára egy kollégát, aki a rendezvénnyel kapcsolatos kérések, irodai feladatok ellátásában fog segíteni Önöknek. A rendezvény résztvevői részére pedig kedvezményes parkolási díjat biztosítunk.

Céges rendezvénnyel kapcsolatos megkereséseiket a restaurant@stgeorgehotel.hu e-mail címre várjuk.