Céges rendezvények

A St. George Residence Szálloda szolid eleganciájával kellemes környezetet biztosít az alábbi céges rendezvényekhez:

  • Üzleti reggeli;
  • Üzleti ebéd, vacsora;
  • Workshop;
  • Sajtótájékoztató;
  • Konferencia 60-80 főig;
  • Kiállítás, aukció;
  • Állófogadás 100 főig, ültetett fogadás 80 főig;
  • Jótékonysági rendezvények;
  • Évzáró rendezvények dolgozók vagy üzleti partnerek tiszteletére;
  • Hagyományos magyar ételekből készült vacsora folklór programmal egybekötve külföldi üzleti partnerek részére

Rendezvénytermeink kapacitása a következő:

Bankett terem neve Mérete U-alakban T-alakban Iskolapados berendezés Színházi berendezés Ültetett fogadás Állófogadás
24. gyémánt lakosztály tárgyalóterme 70 m2  20 fő  20 fő  –  –  –
Arany Kos  100 m2 30 fő  30 fő  40 fő  70 fő 65 fő 70 fő
Tükör 50 m2 20 fő 30 fő 34 fő  –
Arany Kos + Tükör 150 m2 80 fő 100 fő
Középkori borospince 53 m2 20 fő 20 fő 20 fő
Barokk terem 35 m2 20 fő 20 fő

 

Konferencia csomagjaink

Egész napos konferenciacsomag ára 35 €/fő, mely tartalmazza a rendezvényterem bérleti díját 8:00-tól 17:00-ig, délelőtti kávészünetet süteménnyel, 3 fogásos ebédet egy üveg ásványvízzel, egy csésze teával vagy kávéval, délutáni kávészünetet süteménnyel, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Az ár tartalmazza még az adókat és nem tartalmazza a 10%-os felszolgálási díjat.

Fél napos konferenciacsomag ára 27 €/fő, mely tartalmazza a rendezvényterem bérleti díját 8:00-tól 12:00-ig, délelőtti kávészünetet süteménnyel, 3 fogásos ebédet egy üveg ásványvízzel, egy csésze teával vagy kávéval, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Az ár tartalmazza még az adókat és nem tartalmazza a 10%-os felszolgálási díjat.

Amennyiben a rendezvényhez nem igényelnek vendéglátást, akkor a bankett terem használatáért terembérleti díjat számolunk fel. A terembérleti díj tartalmazza a rendezvényterem használatát, jegyzettömböt és tollat, flipchart-ot és filctollakat, egy projektort és egy vetítővásznat. Rendezvényterem bérlésével kapcsolatos megkereséseiket a [email protected] e-mail címre várjuk.

Rendezvénytermeink természetes megvilágítással és légkondicionálóval, projektorral, vetítővászonnal, ingyenes Wi-Fi-vel rendelkeznek. Kérjük, jelezzék rendezvény előtt, amennyiben további műszaki berendezésre vagy szolgáltatásokra van szükségük, hogy ezekről gondoskodni tudjunk.

A rendezvény ideje alatt biztosítunk Önök számára egy kollégát, aki a rendezvénnyel kapcsolatos kérések, irodai feladatok ellátásában fog segíteni Önöknek. A rendezvény résztvevői részére pedig kedvezményes parkolási díjat biztosítunk.

Céges rendezvénnyel kapcsolatos megkereséseiket a [email protected] e-mail címre várjuk.