Kapcsolat

Kérjük, töltse ki az űrlapot

AZ Ön neve (szükséges)

Az Ön e-mail címe (szükséges)

Üzenet

Szálloda megközelíthetősége

A repülőtérről

Az AirportShuttle Minibusszal: www.minibud.hu

Tömegközlekedéssel: a 200E autóbusszal Kőbánya-Kispestig, ott fel kell szállni a 3-as metróra, a 3-as metróval a Deák térig, a Deák téren átszállni a 2-es metróra, a 2-es metróval a Széll Kálmán térig, majd a Széll Kálmán téren fel kell szállni a 16 vagy a 16A buszra, leszállás a Bécsi kapu megállónál, utána gyalogolni 200 métert.

A Déli Pályaudvarról

A 2-es metróval  a Széll Kálmán térig, ahol majd fel kell szállni a 16 vagy a 16A buszra, leszállás a Bécsi kapu megállónál, utána gyalogolni 200 métert.

A Keleti Pályaudvarról

A 2-es metróval a Széll Kálmán térig, majd a Széll Kálmán téren fel kell szállni a 16 vagy a 16A buszra, leszállás a Bécsi kapu megállónál, utána gyalogolni 200 métert.

A Nyugati Pályaudvarról

A 4-6-os villamossal a Széll Kálmán térig, majd a Széll Kálmán téren fel kell szállni a 16 vagy a 16A buszra, leszállás a Bécsi kapu megállónál, utána gyalogolni 200 métert.

AUTÓVAL

Behajtás a budai Várnegyedbe a Bécsi kapu (Széll Kálmán tér, Széna tér) vagy a Hunyadi János utca irányából (Clark Ádám tér).

Nyugatról és északról (az M7-es vagy M1-es autópályákról)

Közelítse meg Budapestet a Budaörsi útról, haladjon egyenesen az Alkotás utcán, forduljon jobbra a Márvány utcánál és haladjon egyenesen a Lánchíd felé, folyassa az utat az alagúton át, forduljon jobbra a Hunyadi János utcánál a körforgalomban, haladjon egyenesen és a Tárnok utcánál forduljon jobbra, hagyja el a sorompót haladjon egyenesen a Szentháromság térig és a Fortuna utcát a szomszédban találja.

Keletről (az M3-as autópályáról)

Az M3-as autópálya végén halagyon egyenesen (a városközpont felé) a Hősök terén, az Andrássy úton és a Józsa Attila utcán át a Lánchídig, hajtson át a Lánchídon és a budai oldalon forduljon jobbra a Hunyadi János utcánál a körforgalomban, haladjon egyenesen és a Tárnok utcánál forduljon jobbra, hagyja el a sorompót haladjon egyenesen a Szentháromság térig és a Fortuna utcát a szomszédban találja..

Délről (az M5-ös autópáláyról)

Közelítse meg Budapestet a Nagykörösi útról, forduljon balra a Rákóczi hídra, hajtson át a Rákóczi hídon és haladjon a Duna mentén a Lánchíd irányában, a Lánchídnál levő körforgalomban forduljon jobbra a Hunyadi János utcánál, haladjon egyenesen és a Tárnok utcánál forduljon jobbra, hagyja el a sorompót haladjon egyenesen a Szentháromság térig és a Fortuna utcát a szomszédban találja.

Parkolás

Szállóvendégeink behajthatnak a budai Várnegyedbe azzal a parkoló jeggyel, amit a Várnegyedbe történő behajtás előtt a sorompónál kapnak. A szálloda nem rendelkezik saját parkolóval, azonban gépkocsijával a szálloda előtt vagy a szállodához közeli utcákon parkolhat. A parkolási díj 650 HUF/óra. A parkolójegyet a recepción érvényesíteni kell, minden egyes alkalommal, ha gépkocsival hagyja el a Várnegyedet. A közelben zárt garázsra is van lehetőség. Amennyiben a zárt garázst választaná, kérjük, jelezze.

AUTÓ KÖLCSÖNZÉS
Partnerünk készséggel áll rendelkezésére, hogy kiválassza az Önnek megfelelő autót. További információ megtalálható minden szobában, ill. a recepciós szolgálatnál.

[Google_Maps_WD id=1 map=1]