Vendégkönyv

Köszönjük, hogy a St. George Residence Hotel-t választotta budapesti tartózkodása során. A szálloda munkatársai és magam is megteszünk mindent annak érdekében, hogy vendégeink élvezzék a nálunk töltött időt, ezért ha vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatos javaslatai vagy megjegyzései, szívesen fogadjuk őket.

HŰSÉG BÓNUSZ VISSZATÉRŐ VENDÉGEINK RÉSZÉRE!
Boldoggá tesz minket, ha a vendégeink bennünket választanak következő budapesti tartózkodásuk során és hálánk jeléül a hozzánk való hűségért 10 %-os kedvezményt biztosítunk a standard (legjobb) árainkból, és a kedvezmény kizárólag közvetlen foglalásokra érvényes, melyek telefonon, e-mail-ben vagy a hivatalos honlapon keresztül történtek (a Promo kóddal kapcsolatos kéréseiket az [email protected] e-mail címre várjuk).

Jusztin Gábor
Hotel igazgató

Vendégkönyv
5,0 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 9 reviews.

Bejegyzés a vendégkönybe

Name
Email
Review Title
Rating

Review Content

Különleges házassági évforduló

★★★★★
"Köszönöm, hogy különlegessé tették a 11. házassági évfordulómat. Fantasztikus szálloda, személyzet és város! "
- Graham & Nicki

Fantasztikus hétvége

★★★★★
"Egy fantasztikus hétvégét töltettem itt, remélem, jövőre gyermekeimmel vissza tudok térni ide."
- Richard Frizzell

Boldogok voltunk itt

★★★★★
"Kedves szálloda történelmi jelleggel. Kipróbáltuk az étteremet és ízlett, amit felszolgáltak nekünk. Boldogok voltunk itt".
- John and Jennifer

Kedvenc helyünk Budapesten

★★★★★
"Gyönyörű szálloda, szépen berendezett tágas szobák. Kitűnő a szálloda elhelyezkedése, közel találhatóak a Várnegyed összes nevezetességei. A személyzet barátságos és segítőkész. Az egyik kedvenc helyünk és igen élveztük nagyon a szállodában való tartózkodást."
- Sue & Chris Wiecek

Különleges szállásunk Budapesten

★★★★★
"Nagyon szép és tiszta szálloda. Csak 3 éjszakát tartózkodtunk itt, azonban még a tetőtéri szoba is pazar volt. A legnagyobb szállodai szoba, amiben valaha megszálltunk. Különösen élveztük a fürdőszobát jacuzzi káddal az után, hogy egész nap lábon voltunk és várost néztünk; a személyzet barátságos és udvarias volt hozzánk."
- Zoe Banbury

Gyönyörű szálloda

★★★★★
"Bárcsak tovább maradhattunk volna. Hamarosan vissza foguk térni ide!"
- Nora & Cliff Ellinwood

Szállásunk Budapesten a Viking River Cruise alatt

★★★★★
"Köszönjük szépen a szíves vendéglátást. Budapestre érkeztünk és nem volt szállásfoglalásunk. Ezt a szállodát javasolták és a javaslat bevált számunkra. A szobánk lélegzetelállító volt! Sohasem volt ilyen szállásom, mint ez. Véletlenül a szobában felejtettem egy pár cipőt és 2 nappal később visszajöttem és visszakaptam a cipőmet! Köszönöm! Édesanyám vacsorázott az étteremben és kiválónak ítélte az ételt! Örömmel gondolok vissza erre az útra és mindig javasolni fogom ezt a szállodát családomnak és barátaimnak."
- Pam Willeans & Pam Rounseville

Nászút Budapesten

★★★★★
"Óriási élmény volt a szállodában való tartózkodásunk és fantasztikusra sikerült a nászutunk! Köszönet a személyzetnek és a szállodának ezért. Látjuk egymást az 1-éves házassági évfordulónkon."
- Aaron & Kelly Bettison

Ez a szálloda inspirált bennünket

★★★★★
"Már 5 éve térünk vissza ebbe a szállodába. Egyszerűen kedveljük a szállodát és a személyzetet. 5 évvel ezelőtt a szállodától kaptuk azt azt inspirációt, hogy vegyünk egy Szent György festményt. Örömmel térünk vissza ebbe a szállodába és ebbe a gyönyörű országba."
- Mark & Suzanne Iroyer